![]() |
0 | - | 0 | ![]() |
ظاهرا ماجراي اعلام نام تجاري جام ليگ برتر و توضيحات سازمان ليگ درباره نام دايمي ليگ و موقتي بودن القاب جامهاي در حال برگزاري تمامي ندارد و اينبار مجلسيها با احضار عزيزمحمدي خواستار توضيحات رييس سازمان ليگ در اينباره شدهاند.
عليرضا دهقان نماينده مردم ايذه و باغملك در مجلس شوراي اسلامي و رييس فراكسيون ورزش از احضار عزيزمحمدي به مجلس براي پارهاي توضيحات تكميلي درباره تغيير نام ليگ برتر خبر داد.
دهقان در اينباره ميگويد: ما از آقاي محمدي خواستيم تا با حضور در مجلس نسبت به تغيير نام ليگ برتر از خليجفارس به ايرانسل پاسخگو باشد. اين تغيير نام براي نمايندگان مطلوب نبود و ميخواهيم پاسخ رييس سازمان را در اينباره بشنويم. دهقان و فراكسيون ورزش در حالي پيگير اين موضوع هستند كه عزيزمحمدي رييس سازمان ليگ بارها اعلام كرده كه نام ليگ برتر تا ابد«خليجفارس» است و هر دوره جامي كه در آن برگزار ميشود با نامهاي تجاري ديگر شناخته ميشود. به عنوان نمونه يازدهمين دوره مسابقات ليگ برتر خليجفارس با نام جام ايرانسل در حال برگزاري است و شايد دوازدهمين دوره با جامي ديگر و نامي ديگر انجام شود.
در پي اين دعوت عزيزمحمدي ديروز ظهر به مجلس رفت و توضيحات كامل خود را در اين خصوص به نمايندگان مجلس ارايه كرد. شنيديم توضيحات رييس سازمان ليگ، پارلمانيها را قانع كرده و مشكلي براي اين درآمدزايي مطلوب ليگ نيست.
منبع:ICTNA
