![]() |
0 | - | 0 | ![]() |
مديرعامل شركت ارتباطات زير ساخت گفت: تاكنون كشف قاچاق مكالمه در كشور، از طريق نيروي انساني انجام ميشد اما از يك ماه پيش، طراحي و آزمايش سيستمي آغاز شده كه از قاچاق بستههاي مكالمه جلوگيري و شناسايي عاملان قاچاق را بسيار آسان ميكند.
محمود خسروي در گفتوگو با فارس اظهار داشت: براي جلوگيري از قاچاق مكالمه برنامه داريم و هر لحظهاي كه در اين زمينه تعلل شود، خسارت به دنبال خواهد داشت.
مديرعامل شركت ارتباطات زير ساخت در خصوص ساخت سيستمي براي جلوگيري از قاچاق مكالمه، تصريح كرد: مراحل تست اوليه اين سيستم كه بتوانيم به صورت فني اين كار را انجام دهيم، انجام شده كه اگر جواب دهد، در كنترل و نظارت بر قاچاق مكالمات در گيتوي ( درگاه بينالملل) بسيار موثر و كمك كننده خواهد بود.
وي توضيح كرد: اين سيستم، تجهيزات خاصي است كه در گيتوي قرار ميگيرد و از تبادل بسته (packet) هايي كه قاچاق ميشوند، جلوگيري ميكند.
مديرعامل شركت ارتباطات زير ساخت تصريح كرد: اين روش، يك قابليت جديد است و روشهايي كه تاكنون در شركت زير ساخت داشتهايم، بيشتر مبتني بر نيروي انساني بوده است؛ در گذشته تست ميزديم، آزمايش ميكردم، كشف ميكرديم و براساس آن مسير مكالمه را دنبال و شناسايي ميكرديم.
خسروي در پاسخ به اينكه اين سيستم چقدر ميتواند جلوگيري از قاچاق مكالمه را تضمين كند، گفت: در عالم ارتباطات هيچ چيز قابل تضمين نيست، زيرا از هر راهي كه برويم، يك راه پشتي نيز براي آن وجود دارد؛ اما به علت اينكه با راه اندازي اين سيستم، عاملان قاچاق به راحتي شناسايي ميشوند، فكر ميكنم وضعيت بسيار مطلوبي ايجاد شود.
وي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينكه آيا اين سيستم از جايي الگوبرداري شده، اظهار داشت: از بخشهاي خصوصي به ما گفتند كه اين سيستم در جاهاي ديگر استفاده شده است و اين كار نيز هم اكنون در زير ساخت از طريق محققين و متخصصين در حال انجام است.
مديرعامل شركت ارتباطات زير ساخت در خصوص پيشبيني زماني براي به نتيجه رسيدن اين سيستم، اظهار داشت: فعلا پيشبيني زماني نداريم؛ زيرا سيستم در حال تست است؛ اما روي يك ميزان از پهناي باند تست كردهايم و جواب نيز گرفتهايم.
خسروي در خصوص زمان آغاز تست سيستم، گفت: از حدود يك ماه پيش كار روي اين سيستم آغاز شده است.
منبع:ICTNA
