![]() |
0 | - | 0 | ![]() |
يك مقام مسئول گفت: هماكنون اپراتور سوم در مراحل اجراي شبكه بوده و شبكهاي كه بتواند سرويس عمومي ارائه دهد، هنوز راهاندازي نشده و با توجه به شرايط فعلي، سرويسدهي عمومي اين اپراتور قطعاً تا يك ماه آينده آغاز نخواهد شد. اين منبع آگاه در گفتوگو با فارس در خصوص انتشار خبري از سوي شستا مبني بر تغيير هيئت مديره شركت تأمين تلكام به دليل عدم انجام تعهدات اپراتور سوم در موعد مقرر، اظهار داشت: منظور از تغيير هيئت مديره ميتواند تغيير يك نفر يا چند نفر از اعضا باشد؛ اينكه دو يا 3 نفر از اعضا هيئت مديره نيز تغيير كنند، به معني تغيير در هيئت مديره است. منبع:ICTNA
وي گفت: هم اكنون تركيب جديد هيئت مديره تأمين تلكام نهايي شده اما با توجه به اينكه هم اكنون حاشيههاي پيرامون اپراتور سوم وجود دارد مسئولان سازمان تأمين اجتماعي قصد اعلام رسمي تركيب جديد را در موقع معين دارند.
اين مقام آگاه افزود: تأخير اپراتور سوم ارتباطي با جريان انحرافي ندارد بلكه دلايل اين تأخير فني است و بنابر اين نسبت به آينده اپراتور خوشبين هستيم.
وي در خصوص وضعيت كنوني اپراتور سوم، توضيح داد: عليرغم صحبتهايي كه در خصوص راه اندازي شبكه اپراتور سوم و ارائه آزمايشي سيمكارت مطرح شده، در حال حاضر شبكهاي كه بتواند سرويس عمومي ارائه دهد راهاندازي نشده و هنوز در مراحل اجراي شبكه است.
وي ادامه داد: شبكه يك اپراتور يك كار بسيار بسيار بزرگ است و براي راهاندازي بايد حجم زيادي از كار انجام شود.
اين منبع آگاه تصريح كرد: هم اكنون بخشي از كارها انجام شده و بخش ديگري نيز انجام نشده و در حال انجام است و هر موقع به نتيجهاي برسد كه بتوان به صورت عمومي سرويس را ارائه كرد؛ آن زمان سرويسدهي عمومي آغاز خواهد شد.
اين مقام آگاه خاطر نشان كرد: با توجه به شرايط فعلي، سرويسدهي عمومي اين اپراتور قطعا به زودي و تا يك ماه آينده آغاز نخواهد شد.
